Services en diensten

Producten vers of diepgevroren, op pallets, los of als bulk aanleveren? Vlees verpakken of ompakken? Producten versneld invriezen, koelen of tempereren? Er zijn tal van mogelijkheden bij de drie koelhuizen van Koel- en Vrieshuis Lintelo.

Online meekijken

Als klant kunt u gebruik maken van onze webportal. Dat is makkelijk, efficiënt en informatief. Dit online systeem geeft 24/7 informatie over de voorraadsituatie en status van uw producten. De gekoppelde tools verstrekken systeemstatistieken en rapportages. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en de data-integriteit is gewaarborgd door officiële licenties en autorisaties.

Transparant voorraadbeleid

Uw partij goederen krijgt een uniek nummer voor volwaardige, precieze tracking en tracing. U kunt rekenen op volledig transparante schriftelijke- en mondelinge communicatie.

Douane-entrepot

Voor douanefaciliteiten kunt u ook bij ons terecht. Die voeren we uit in eigen beheer met Lintelo Export BV. U kunt goederen zowel vrij als ook ‘onder douane’ opslaan. Hiervoor bezit Koel- en Vrieshuis Lintelo de vergunning entrepot C-spec.

AEO certificering

Met ons AEO certificaat bewijzen we dat de douane Koel- en Vrieshuis Lintelo als betrouwbare partner ziet. Deze Authorised Economic Operator-status biedt bepaalde faciliteiten zodat we u sneller van dienst kunnen zijn.

Export georiënteerd

Koel- en Vrieshuis Lintelo heeft (vlees) exportvergunningen voor Taiwan, Canada, Singapore, Thailand, Saoedi-Arabië, Zuid-Korea, Japan, Hongkong, China, Israël en Rusland. Heeft u een exportvergunning nodig voor een ander land? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Kwaliteitssystemen

Voor het sturen van processen en het waarborgen van kwaliteit hanteren we een kwaliteitsmanagementsysteem. Hiervoor zijn we gecertificeerd. In onze bedrijfsvoering zijn Lloyd’s ISO 22000, IFS Food (higher level) en Skal volledig doorgevoerd.

 

Certificaten
IFS Breeam AEO Certificaten Lintelo Koel- en Vrieshuis