Over ons

Met meer dan vijftig jaar ervaring loopt Koel- en Vrieshuis Lintelo voorop binnen de markt van koelen en vriezen. Dit familiebedrijf vraagt zich voortdurend af of het beter, efficiënter en sneller kan. Met een opslagcapaciteit van 280.000 m3 en ruim 70.000 palletplaatsen is Koel- en Vrieshuis Lintelo op haar taak berekend, werkt snel en is flexibel.

Derde generatie

Stelt u prijs op korte lijnen, vakkennis en betrokkenheid? Bij Koel- en Vrieshuis Lintelo staat de derde generatie aan het roer. Ondernemerschap en kennis over koelen en vriezen zijn met de paplepel ingegoten. Dat de betrokkenheid groot is, merkt u bij het eerste contact.

Opslag

Koel- en Vrieshuis Lintelo is gespecialiseerd in de geconditioneerde opslag van zuivelproducten en vlees. Heeft u andere foodproducten zoals bijvoorbeeld groenten, maaltijdcomponenten of fingerfood? Ook dan helpen we u aan de professionele opslag daarvan.

Kwaliteit

Binnen de foodsector zijn aandacht voor kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming essentieel. Vanzelfsprekend bezitten we diverse NVWA-erkenningen en zijn ISO 22000, IFS Food en Skal gecertificeerd.

Concurrerend

Koel- en Vrieshuis Lintelo is leidend in de Europese markt mede dankzij de schaalgrootte en efficiënte werkwijze. Wilt u meer weten? Neem contact op.

 

Certificaten
IFS Breeam AEO Certificaten Lintelo Koel- en Vrieshuis